sunnuntai 9. syyskuuta 2012

I ♥ Your Blog & kuulumisia

Mustemaailmani-blogin VJ herätteli syyshorroksesta mukavalla I ♥ your blog -tunnustuksella, kiitos! Tämä pitäisi laittaa eteenpäin viidelle suosikkiblogille, mutta valinta on liian vaikea kun seuraamiani blogeja on yli 100 ja kaikkihan tämän ansaitsisivat!

Syksyn tullen on pitänyt totutella taas normaalimpaan päivärytmiin ja olen myös aloittanut uuden harrastuksen. Liityin kuntosalin jäseneksi muutama viikko sitten ja olenkin käynyt siellä sen jälkeen lähes joka päivä - tosin ihan ryhmäliikuntatunneilla vaan, salin puolelle ei minua kovin helpolla saa. Joskus aiemminkin olen vastaavaa kokeillut, mutta tämä uusi paikka tuntuu hyvin osaavan aloittelijan motivoimisen, joten tällä kertaa toivottavasti kyseessä on pitkäkestoisempi juttu.

Kesäaikaan kirjoja tuli luettua normaalia enemmän ja se aiheutti blogipäivityksiin pientä backlogia. Tauostakin johtuen jonoa on vieläkin aika paljon ja olen jo harkinnut jonkinlaista koostepostausta varsinkin elokuun puolen luetuista. Mutta katsotaan nyt miten käy...

Nyt syyskuussa blogini täyttää vuoden, joten jonkinlaista arvontaa on myös tiedossa piakkoin.

3 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...